Overnachten

Het Belevenissenbos biedt mogelijkheden tot overnachten. Scouting Ascanen beschikt over een groepsaccommodatie die gehuurd kan worden, Het Belevenissenbos zelf beschikt over drie ‘bushcamps’.

Overnachten bovenGroepsaccommodatie Ascanen

Scouting Ascanen heeft haar terrein midden in Het Belevenissenbos. Zij verhuurt haar blokhutten en kampeerveld aan groepen met kinderen. Scholen, verenigingen en scoutinggroepen kunnen er hun kamp houden. Ook voor familieweekenden is de accommodatie geschikt. Feesten en partijen worden niet toegestaan. Kijk op www.ascanen.nl  voor meer informatie.

Bushcamps

Overnachten in een zelf meegenomen tentje. Back to basic kamperen in de vrije natuur, dat is mogelijk in Het Belevenissenbos.
Er zijn drie verschillende veldjes van verschillende grootte: ‘Wielewaal’ voor max. 40 personen, ‘IJsvogel’ voor max. 20 personen en ‘Braamsluiper’ voor max.12 personen. Elk veld heeft een vuurplaats en boomstammen om op te zitten. Het sanitair staat op enige afstand: 2 wc’s, een douche, wastafel en (af)wasgelegenheid.
De kosten bedragen 5 euro per persoon per nacht. Voor fietsers en wandelaars is er altijd plek voor een nacht; voor wie met de auto komt, dient te reserveren. Je kan niet met de auto in de buurt van de bushcamps komen. Voor het laatste stukje staan kruiwagens klaar.

Kijk op www.bushcamps.nl voor meer informatie en reservering.

Overnachten onder